• Αναζήτηση
 • Κλείνει στη Γουέστ Χαμ ο τιμωρημένος Πατρίς Εβρά

  Επιστρέφει στην Αγγλία ο Πατρίς Εβρά, καθώς είναι στις τελικές επαφές με τη Γουέστ Χαμ. Ο Γάλλος μπακ, με τη σπουδαία καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι τιμωρημένος από την UEFA για το... θεαματικό χτύπημα κατά ενός φιλάθλου, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Γκιμαράες, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επιστρέφει στην Αγγλία ο Πατρίς Εβρά, καθώς είναι στις τελικές επαφές με τη Γουέστ Χαμ. Ο Γάλλος μπακ, με τη σπουδαία καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι τιμωρημένος από την UEFA για το… θεαματικό χτύπημα κατά ενός φιλάθλου, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Γκιμαράες, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

  Ο Γάλλος αμυντικός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018 και έχει «πληρώσει» την ενέργειά του να κινηθεί με χτύπημα καράτε εναντίον οπαδού της Γκιμαράες, με την αποπομπή του από την Μαρσέιγ.

  Ο Εβρά είναι ελεύθερος, κάτι που καθιστά πραγματοποιήσιμη τη μεταγραφή του και μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk