• Αναζήτηση
 • Σύλλογοι της Βραζιλίας ψήφισαν κατά της χρήση VAR

  Οι σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, ψήφισαν ενάντια στην υιοθέτηση του VAR (Video Assistant Referee), πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση από τη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) ότι θα εισαγάγει το σύστημα στο κορυφαίο τουρνουά. Η CBF δεν εξήγησε γιατί οι σύλλογοι ψήφισαν κατά της υιοθέτησης του συστήματος, αλλά αναφορές των μέσων ενημέρωσης, σημείωσαν ότι η ψηφοφορία για την απόρριψη του VAR ήταν 12-7.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, ψήφισαν ενάντια στην υιοθέτηση του VAR (Video Assistant Referee), πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση από τη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) ότι θα εισαγάγει το σύστημα στο κορυφαίο τουρνουά.

  Η CBF δεν εξήγησε γιατί οι σύλλογοι ψήφισαν κατά της υιοθέτησης του συστήματος, αλλά αναφορές των μέσων ενημέρωσης, σημείωσαν ότι η ψηφοφορία για την απόρριψη του VAR ήταν 12-7.

  Η υιοθέτηση του VAR θα κοστίσει σε κάθε σύλλογο περίπου 1 εκατομμύριο reis (247.810 ευρώ), σύμφωνα με την ιστοσελίδα του globoesporte.globo.com της Βραζιλίας. Αντ ‘αυτού, η CBF θα πληρώσει για την εγκατάσταση του συστήματος για χρήση σε ορισμένους αγώνες του Βραζιλιάνικου Κυπέλλου.

  Η CBF είχε υποσχεθεί ότι το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί σε μερικούς αγώνες πρωταθλήματος, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Κορίνθιανς νίκησε την Βάσκο Ντα Γκάμα 1-0, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Τζο με το χέρι.

  Κατά τη χθεσινή συνάντηση στο Ρίο, οι σύλλογοι ψήφισαν για την χρήση συνθετικών γηπέδων στην πρώτη κατηγορία, αλλά και το δικαίωμα σε κάθε ομάδα να παίξει μέχρι πέντε εντός έδρας παιχνίδια, σε άλλες πόλεις.

  Οι βραζιλιάνικες ομάδες συχνά παίζουν εντός έδρας παιχνίδια σε μακρινές πόλεις, όπου μπορούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από τα εισιτήρια. Ωστόσο, η CBF όρισε ότι αυτό δεν θα επιτρέπεται στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σεζόν.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk