• Αναζήτηση
 • Η Premier League μελετά χειμερινή διακοπή!

  Η βρετανική εφημερίδα «The Times» αποκάλυψε την Τρίτη μία πιθανότητα που θα μπορούσε να επηρεάσει το ημερολόγιο της Premier League.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η βρετανική εφημερίδα «The Times» αποκάλυψε  την Τρίτη μία πιθανότητα που θα μπορούσε να επηρεάσει το ημερολόγιο της Premier League.

  Λόγω της νέας πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, που αλλάζουν χέρια κάθε τρία χρόνια (θα είναι μεταξύ 2019 και 2022), μελετάται το ενδεχόμενο μιας χειμερινής διακοπής, όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κάτι που δεν έγινε ποτέ μέχρι σήμερα στην Αγγλία.

  Κατ ‘αρχήν, το μέτρο αυτό δεν θα επηρεάσει την περίφημη «Boxing Day» (26 Δεκεμβρίου), δεδομένου ότι η ιδέα είναι να μείνουν ελεύθερα ένα ή δύο Σαββατοκύριακα στις αρχές Ιανουαρίου.

  Αναμένεται ότι Sky Sports και BT Sport θα αποκτήσουν και πάλι τα δικαιώματα αναμετάδοσης για περίπου 5,8 δισ. ευρώ. Η εφημερίδα αναφέρεται επίσης σε αλλαγές και στην διεξαγωγή του Κυπέλλου, εάν εγκριθεί η αναδιάρθρωση του ημερολογίου.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk