• Αναζήτηση
 • Τα έσπασαν και εκτός γηπέδου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

  Έκτροπα έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», καθώς το

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έκτροπα έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», καθώς το σχέδιο της αστυνομίας για να κρατήσει μακριά από το γήπεδο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε αναποτελεσματικό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.epiruspost.gr.

  Οι φίλοι της μακεδονικής ομάδας έφτασαν στο στάδιο πριν την έναρξη του αγώνα, δεν χωρούσαν στη Θύρα 7 που τους είχε παραχωρηθεί, εξήλθαν απ΄ αυτή και παραβίασαν τη Θύρα 4. Στη συνέχεια άρχισαν να ξηλώνουν και να πετούν καθίσματα, ακόμη κι εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν διερχόμενοι πολίτες. Η αστυνομία προχώρησε σε χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσει τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

  ΠΑΣ Γιάννινα: «Ζητάμε συγνώμη από το λαό του ΠΑΣ»

  Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε συγγνώμη για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στους «Ζωσιμάδες», στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

  Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να διατηρηθεί η ηρεμία στο γήπεδο.

  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

  «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για τα γεγονότα που έγιναν στο ΕΣΙ «οι Ζωσιμάδες» και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από μέρους, ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να διατηρηθεί η ηρεμία στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως, όπως ήδη μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει κάποιος από τα δημοσιεύματα που υπάρχουν αλλά και θα γίνουν στον Τύπο, δεν ήταν εφικτό να αποφευχθεί.

  Αναμένουμε και εμείς από μέρους μας να δούμε εν τέλει ποιος έχει την ευθύνη για τα γεγονότα. Και πάλι εκφράζουμε τη θλίψη μας και ζητάμε συγνώμη από το λαό του ΠΑΣ, τους κατόχους εισιτηρίων (που είχαν προμηθευτεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες) και διαρκείας για τα γεγονότα αυτά. Υποσχόμαστε ότι αυτό το γεγονός δεν θα μείνει απλά σαν μία μαύρη σελίδα ιστορίας στο γήπεδό μας…».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk