• Αναζήτηση
 • Κοντά στον ΠΑΟ οι Κάτσε, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης

  «Προ των πυλών» του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Κάτσε, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης. Από το πρωί της Τετάρτης (31/01) είναι γνωστό ότι, παρά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ, οι τρεις προαναφερθέντες δεν αποκλείεται να ενταχθούν τελικά στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίστηκαν στη διάρκεια της ημέρας κι εκτός απροόπτου οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ντυθούν στα πράσινα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Προ των πυλών» του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Κάτσε, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης. Από το πρωί της Τετάρτης (31/01) είναι γνωστό ότι, παρά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ, οι τρεις προαναφερθέντες δεν αποκλείεται να ενταχθούν τελικά στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

  Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίστηκαν στη διάρκεια της ημέρας κι εκτός απροόπτου οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ντυθούν στα πράσινα.

  Ο Μυστακίδης θα παραχωρηθεί δανεικός έως το τέλος της περιόδου, χωρίς ποσοστό συνιδιοκτησίας και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ενώ οι άλλοι δύο θα υπογράψουν στο «τριφύλλι» ως δανεικοί, αλλά με την οψιόν να συνεχίσουν εκεί και την επόμενη σεζόν.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk