• Αναζήτηση
 • Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νόβακ

  Την απόκτηση του 24χρονου Κρίστιαν Νόβακ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Χαρτς, στην οποία αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Πριν τη Σκωτία, είχε παίξει στην πατρίδα του με τη φανέλα των SMS Λοτζ, Τουρ Τούρεκ, Βίτζεβ Λοτζ και Ποντμπεσκίτζιε, ενώ υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πολωνίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την απόκτηση του 24χρονου Κρίστιαν Νόβακ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Χαρτς, στην οποία αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

  Πριν τη Σκωτία, είχε παίξει στην πατρίδα του με τη φανέλα των SMS Λοτζ, Τουρ Τούρεκ, Βίτζεβ Λοτζ και Ποντμπεσκίτζιε, ενώ υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πολωνίας.

  Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

  Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Νόβακ. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,88 έχει γεννηθεί την 1η Απριλίου 1994.

  Ο Κρίστιαν Νόβακ ξεκίνησε την καριέρα του από την SMS Λοτζ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μεγάλη ομάδα της πόλης την Βίτζεβ Λοτζ.

  Πέρασε για πρώτη φορά τα σύνορα της Πολωνίας για να αγωνιστεί στην Σκωτία με τη Χάρτς, από την οποία έμεινε ελεύθερος και πλέον εντάσσεται στο δυναμικό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

  Ο Κρίστιαν Νόβακ θα αγωνίζεται με το νούμερο “4”».

  Αθλητισμός