• Αναζήτηση
 • Γιαννακόπουλος: Ενίσχυση μόνο αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει

  Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στη θέση «5» ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως τόνισε, «είναι πολλοί οι αγώνες. Το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα είναι δύσκολο. Για την ενίσχυση έχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή αν δούμε ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει θα προχωρήσουμε.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στη θέση «5» ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως τόνισε, «είναι πολλοί οι αγώνες. Το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα είναι δύσκολο.
  Για την ενίσχυση έχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή αν δούμε ότι
  υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει θα προχωρήσουμε.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv:

  «Ήταν ένας ωραίος αγώνας. Δεν είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία γιατί ο Ολυμπιακός έχει κάνει τρεις ήττες. Παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε και τη Μπάμπεργκ. Είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε σχήματα και να παίξουν και άλλοι αθλητές. Πρέπει να κοιτάμε κάθε αγώνα με σοβαρότητα και να δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος.

  «Είναι πολλοί οι αγώνες. Το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα είναι δύσκολο. Για την ενίσχυση έχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή αν δούμε ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει θα προχωρήσουμε. Κοιτάμε την Μπάμπεργκ την ερχόμενη Παρασκευή».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk