• Αναζήτηση
 • Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου

  Δρακόντεια είναι από το βράδυ της Κυριακής, τα μέτρα ασφαλείας λόγω της άφιξης του προέδρου του Ισραλή, Ρεουβέν Ρίβλιν, μετά από σχετική πρόσκληση του Προκόπη Παυλοπούλου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δρακόντεια είναι από το βράδυ της Κυριακής, τα μέτρα ασφαλείας λόγω της άφιξης του προέδρου του Ισραλή, Ρεουβέν Ρίβλιν, μετά από σχετική πρόσκληση του Προκόπη Παυλοπούλου.

  Σε ισχύ αναμένεται να τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ήδη το βράδυ της Κυριακής σταμάτησε για λίγο η κυκλοφορία στην Αττική Οδό. Το πρωί της Δευτέρας από τις 9 θα κλείσει ο Σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.

  Σε κλοιό ασφαλείας θα βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει ο Ισραηλινός πολιτικός στην πλατεία Συντάγματος, όπου ήδη υπάρχουν πολλές αστυνομικές δυνάμεις.

  Μάλιστα, ήδη οχήματα που είναι παρκαρισμένα σε διάφορα μέρη του κέντρου της Αθήνας απομακρύνονται από τους γερανούς της Τροχαίας.

  Τη Δευτέρα, ο κ. Ριβλίν θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις 12:40 στο Μέγαρο Μαξίμου.

  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

  Λόγω της διήμερης επίσκεψης στην Αθήνα του προέδρου του Ισραήλ, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου, σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί η ΕΛ.ΑΣ.

  Ο κ. Ριβλίν αναμένεται να πάρει μέρος σε ειδική τελετή βράβευσης γνωστών προσωπικοτήτων της Ελλάδας με σημαντική συμβολή στις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις.

  Παράλληλα, o Iσραηλινός Πρόεδρος αναμένεται να αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε ειδική εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

  in.gr

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk