• Αναζήτηση
 • Χιμένεθ για Βράνιες: Μια εξαίρεση έχω κάνει, και ήταν για τον Μαραντόνα

  Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει πρόβλημα με τον Ογκνιεν Βράνιες, εφόσον ο Βόσνιος είναι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα. Διαφορετικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν και σ΄ αυτόν τον κανόνα δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αφού ο Βράνιες δεν είναι... Μαραντόνα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει πρόβλημα με τον Ογκνιεν Βράνιες, εφόσον ο Βόσνιος είναι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα. Διαφορετικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν και σ΄ αυτόν τον κανόνα δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αφού ο Βράνιες δεν είναι… Μαραντόνα.

  Ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της Nova και μάλιστα θυμήθηκε μια ιστορία από τον καιρό που έπαιζε στη Σεβίλη. «Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι ένας αμυντικός με απίστευτα αμυντικά προσόντα, αν αυτός είναι 100% για την ΑΕΚ, εγώ είμαι 100% για τον Βράνιες.

  Ωστόσο δεν είναι κανένας πάνω από την ομάδα, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ΑΕΚ, σε ολόκληρη την καριέρα μου έχω κάνει μόνο μια εξαίρεση για το συγκεκριμένο ζήτημα, όταν ήμουν συμπαίκτης στην Σεβίλη με τον Ντιέγο Μαραντόνα. Εγώ αυτό που θέλω είναι να λυθεί το θέμα με τον Βράνιες, να είναι όπως πέρυσι, να μην σκέφτεται άλλες ομάδες και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.

  Είμαι απογοητευμένος όταν νιώθω ότι ο εγωισμός ενός ανθρώπου μπορεί να επηρεάσει μια ολόκληρη ομάδα, να γνωρίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο Τσιγκρίνσκι, ο Σιμόες, ο Μάνταλος, όλοι, ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ΑΕΚ και την οικογένεια της ΑΕΚ, νικάμε και χάνουμε όλοι μαζί.

  Ο Βράνιες έκανε ένα λάθος, μας άφησε στο Καραϊσκάκη χωρίς έναν έμπειρο στόπερ στον πάγκο, ο Λαμπρόπουλος έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο με τραυματισμό στο χέρι. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης το πως θα χειριστεί πειθαρχικά το συγκεκριμένο ζήτημα, εγώ δεν ξεχωρίζω κανέναν από τους ποδοσφαιριστές μου».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk