• Αναζήτηση
 • Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησαν Χίλιεμαρκ και Μολέδο

  Το... κύμα φυγής στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Την Πέμπτη ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες που αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ (ανήκει και τυπικά στο δυναμικό της Αλάνιασπορ) και την Παρασκευή ήταν η σειρά των Όσκαρ Χίλιεμαρκ και Ροντρίγκο Μολέδο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου για να κάνουν το ίδιο, βάζοντας οριστικό τέλος στη συνεργασία τους με το «τριφύλλι».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το… κύμα φυγής στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Την Πέμπτη ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες που αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ (ανήκει και τυπικά στο δυναμικό της Αλάνιασπορ) και την Παρασκευή ήταν η σειρά των Όσκαρ Χίλιεμαρκ και Ροντρίγκο Μολέδο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου για να κάνουν το ίδιο, βάζοντας οριστικό τέλος στη συνεργασία τους με το «τριφύλλι».

  Ο Σουηδός μέσος, ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το σύλλογο, επιστρέφει στην Τζένοα όπου και ανήκουν τα δικαιώματά του, ενώ ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα ενσωματωθεί ξανά στο δυναμικό της Ιντερνασιονάλ.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk