• Αναζήτηση
 • Το διάλογο Αντετοκούνμπο με Κιντ πριν την απόλυση αποκάλυψε το ESPN

  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τηλεφώνησε στον Τζέισον Κιντ, 15 λεπτά πριν ο τελευταίος ενημερωθεί επισήμως για την απόλυσή του από τη διοίκηση των Μπακς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τηλεφώνησε στον Τζέισον Κιντ, 15 λεπτά πριν ο τελευταίος ενημερωθεί επισήμως για την απόλυσή του από τη διοίκηση των Μπακς. Ο 44χρονος προπονητής, με τον οποία είναι δεμένος ο «Greek Freak», ήταν αυτός που αποκάλυψε στο ESPN τη στιχομυθία ανάμεσα σε εκείνον και τον Έλληνα αστέρα της ομάδας του Μιλγουόκι. Όπως φαίνεται από το περιεχόμενο του διαλόγου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λυπήθηκε ιδιαίτερα για την εξέλιξη αυτή και μάλιστα προσπαθούσε να βρει λύση, για να αλλάξουν απόφαση οι ιδιοκτήτες των Μπακς.

  Ο διάλογος του Κιντ με τον Έλληνα σούπερ σταρ έχει ως εξής:
  Αντετοκούνμπο: «Κόουτς, αυτό που πάνε να κάνουν δεν είναι σωστό, θα σε αφήσουν να φύγεις».
  Κιντ: «Είχα ένα προαίσθημα πως θα γινόταν…».
  Αντετοκούνμπο: «Τι μπορώ να κάνω; Θα καλέσω τους ιδιοκτήτες. Θα καλέσω τον μάνατζερ μου».
  Κιντ: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις την αλήθεια. Αυτό μόνο. Ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου. Ήμουν ευγνώμων που μπόρεσα να σε κοουτσάρω».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk