• Αναζήτηση
 • Open Αυστραλίας: Η Σβιτολίνα σταμάτησε την Κόστιουκ

  Η Ελίνα Σβιτολίνα από την Ουκρανία, Νο 4 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά τελικά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Open, καθώς νίκησε τη μεγάλη αποκάλυψη του τουρνουά, την 15χρονη συμπατριώτισσα της, Μάρτα Κόστιουκ, με 6-2,ι 6-2. Η Σβιτολίνα δεν υποτίμησε τη νεαρή αντίπαλο της και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο της Μελβούρνης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η  Ελίνα Σβιτολίνα από την Ουκρανία, Νο 4 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά τελικά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Open, καθώς νίκησε τη μεγάλη αποκάλυψη του τουρνουά, την 15χρονη συμπατριώτισσα της, Μάρτα Κόστιουκ, με 6-2,ι 6-2. Η Σβιτολίνα δεν υποτίμησε τη νεαρή αντίπαλο της και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο της Μελβούρνης.

  Η Κόστιουκ, Νο 521 στον κόσμο, που κέρδισε μέσω των προκριματικών τη συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό του Grand Slam  έγινε η νεότερη αθλήτρια που αγωνίστηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk