• Αναζήτηση
 • «Συγχωροχάρτι» Χιμένεθ στον Βράνιες

  Με συνοπτικές διαδικασίες «εξαφανίστηκε» από την ΑΕΚ το πειθαρχικό παράπτωμα του Ογκνιεν Βράνιες, που δεν ήταν καν το πρώτο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με συνοπτικές διαδικασίες «εξαφανίστηκε» από την ΑΕΚ το πειθαρχικό παράπτωμα του Ογκνιεν Βράνιες, που δεν ήταν καν το πρώτο. Παρόλα αυτά, τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής φαίνεται πως έκριναν ότι αυτό που προέχει είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας καθώς τις προσεχείς 40 ημέρες κρίνονται τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ετσι, ο Βόσνιος δεν πρόκειται να πληρώσει κάτι περισσότερο απ΄όσα προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό της ΠΑΕ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί με απουσία από την αποστολή.

  «Ο Βράνιες, από σήμερα, είναι πολύ σημαντικός από τη στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει κάθε αμφιβολία. Είναι παίκτης της ΑΕΚ και πρέπει να προστατευτεί από την ΑΕΚ και το θέμα τελειώνει. Eίναι θέμα το οποίο έχει λήξει. Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής όταν είναι στο 100%. θα προσπαθήσουμε με όλα τα μέσα να φτάσει και πάλι σε αυτό, ώστε να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Η ζωή ενός επαγγελματία είναι γεμάτη από εμπόδια, υπάρχουν επιτυχίες και λάθη. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Είναι σημαντικό να αντιλαμβανόμαστε τα λάθη και να συγχωρούμε. Σε έναν κόσμο τελειότητας, εγώ είμαι γεμάτος ατέλειες» είπε ο Ισπανός στην καθιερωμένη συνέντευξη που παραχωρεί στη NOVA πριν από αγωνιστική της Super League. Ο Βράνιες παραμένει εκτός εδώ και 1,5 μήνα καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη (7/12/2017), αργότερα μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος και στους πρώτους αγώνες του 2018 βρέθηκε εκτός αποστολής. Ολα δείχνουν ότι επιστρέφει, αλλά η οριστικοποίηση της παρουσίας του θα γίνει αύριο το μεσημέρι όταν ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» που θα αναχωρήσουν για τη Λάρισα το απόγευμα της Παρασκευής.

  Επίσης, στη σημερινή του συνέντευξη ο Χιμένεθ έδωσε και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια στο διάστημα που βρίσκεται μακριά από τον πάγκο, καθώς η τιμωρία του (απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους) ολοκληρώνεται τη Δευτέρα.

  «Όλα τα παπούτσια μου είναι κατεστραμμένα από τα χτυπήματα στον τοίχο. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να κατευθύνεις την ομάδα. Η διαφορά είναι μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσει εντολή. Έχω έξοχους επαγγελματίες συνεργάτες και αυτό διευκολύνει τη δουλειά μου. Προσπαθούμε να είμαστε οικογένεια, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και το καταφέρνουμε. Πάντα υπάρχουν προβλήματα στις οικογένειες. Eίναι πολύ σημαντική η δουλειά όλων, όχι μόνο των άμεσων συνεργατών, είναι οι φροντιστές, οι φυσικοθεραπευτές και οι υπόλοιποι».

  Αθλητισμός