• Αναζήτηση
 • «Πανικός» για τα εισιτήρια του Μουντιάλ της Ρωσίας

  Εχοντας απομείνει 149 ημέρες μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, η ζήτηση για τα εισιτήρια της κορυφαίας διοργάνωσης, συνεχίζει να αυξάνεται, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εχοντας απομείνει 149 ημέρες μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, η ζήτηση για τα εισιτήρια της κορυφαίας διοργάνωσης, συνεχίζει να αυξάνεται, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

  Συνολικά 3.141.163 εισιτήρια έχουν ζητηθεί από τις 5 Δεκεμβρίου, με το τρέχον διάστημα πωλήσεων για online εισιτήρια στη FIFA.com/tickets, να διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

  Μέχρι στιγμής, οι περισσότερες από τις αιτήσεις προέρχονται από τη Ρωσία, με τους φιλάθλους από τη Γερμανία, την Αργεντινή, το Μεξικό, τη Βραζιλία, το Περού, την Κολομβία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Πολωνία και την Κίνα, να αντιπροσωπεύουν τις πρώτες δέκα χώρες από το εξωτερικό. Συνολικά, η διεθνής ζήτηση αντιπροσωπεύει το 38%.

  Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά αποκλειστικά στο FIFA.com/tickets. Oι φίλαθλοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για όλους τους αγώνες, εκτός από το εναρκτήριο παιχνίδι και τον τελικό. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτούμενων εισιτηρίων υπερβαίνει το διαθέσιμο απόθεμα, τότε θα γίνει κλήρωση, στις 31 Ιανουαρίου.

  Η FIFA θα πραγματοποιήσει ειδική διάθεση εισιτηρίων για άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα με περιορισμένη κινητικότητα και φιλάθλους παχύσαρκους. Κατόπιν αιτήματος των ρωσικών αρχών, όλοι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στους αγώνες του Μουντιάλ 2018, πρέπει να υποβάλουν αίτηση για FAN ID, το επίσημο έγγραφο ταυτότητας, αφού λάβουν το email επιβεβαίωσης εισιτηρίου τους.

  Το FAN ID, επιτρεπει στους φιλάθλους να ταξιδέψουν χωρίς βίζα στη Ρωσία, ορισμένα δωρεάν ταξίδια μεταξύ πόλεων και δωρεάν χρήση δημόσιων συγκοινωνιών κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk