• Αναζήτηση
 • Ο Βασιλειάδης καλεί 6 ΠΑΕ, ΕΠΟ και Superleague για τις μετακινήσεις οπαδών

  Το φλέγον θέμα των μετακινήσεων των οπαδών στους αγώνες της Super League

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το φλέγον θέμα των μετακινήσεων των οπαδών στους αγώνες της Super League θα συζητήσει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τους διοικούντες έξι ΠΑΕ.

  Ο Γιώργος Βασιλειάδης καλεί, με επιστολή του, τις διοικήσεις των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, στο γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Τετάρτη (17/1, 11:00π.μ.), παρουσία των προέδρων της ΕΠΟ και Super League, Βαγγέλη Γραμμένο και Γιώργο Στράτο αντίστοιχα.

  Το κάλεσμα αυτό του υφυπουργού Αθλητισμού έρχεται λίγες ημέρες μετά τον σχηματισμό φακέλου που ζήτησε ο ίδιος για την ΑΕΚ, θεωρώντας ότι υπήρξε παραβίαση υπουργικής απόφασης για μετακίνηση φιλάθλων της Ένωσης στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

  Η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) αναφέρει: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με επιστολές του στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τις διοικήσεις των ομάδων να παραστούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στη ΓΓΑ, προκειμένου να συζητηθεί από κοινού το πλαίσιο των μετακινήσεων των οπαδών μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί επίσης οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Super League».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk