• Αναζήτηση
 • Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε τη διεξαγωγή Λιγκ Καπ

  Η Σούπερ Λίγκα θα διοργανώνει και Λιγκ Καπ! Η πρόταση κατατέθηκε στο ΔΣ της Παρασκευής και οι ομάδες συμφώνησαν. Μάλιστα στο επόμενο ΔΣ θα συζητηθεί ολοκληρωμένη πρόταση διεξαγωγής της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί τον Μάιο, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Σούπερ Λίγκα θα διοργανώνει και Λιγκ Καπ!  Η πρόταση κατατέθηκε στο ΔΣ της Παρασκευής και οι ομάδες συμφώνησαν. Μάλιστα στο επόμενο ΔΣ θα συζητηθεί ολοκληρωμένη πρόταση διεξαγωγής της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί τον Μάιο, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.   

  Σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά. Αποφασίστηκε η κατάθεση ομόφωνης πρότασης προς τη NOVA, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου των δύο πλευρών για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Παράλληλα, με πρωτοβουλία της Ξάνθης, οι 12 «μικρομεσαίες» ΠΑΕ (πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό, όπου δεσμεύονται ότι δεν θα «σπάσουν» την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, θεσπίζοντας μάλιστα και ποινική ρήτρα 1.5 εκατ ευρω για όποιον τυχόν παραβιάσει τη συμφωνία.

  Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν δεν συμφωνήσουν με τη Nova, δεν θα πάει καμία ομάδα να διαπραγματευτεί μόνη της τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά όλες μαζί.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk