• Αναζήτηση
 • Το «καψόνι» του Αντετοκούνμπο στο νέο των Μπακς [Βίντεο]

  Το γνωστό καψόνι στον rookie των Μιλγουόκι Μπακς. Στέρλινγκ Μπράουν, έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος «εκδικήθηκε» τον νέο γιατί δεν τον άκουσε στην προπόνηση και έκανε πράγματα που... δεν πρέπει να κάνουν οι νέοι!

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το γνωστό καψόνι στον rookie των Μιλγουόκι Μπακς. Στέρλινγκ Μπράουν, έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος «εκδικήθηκε» τον νέο γιατί δεν τον άκουσε στην προπόνηση και έκανε πράγματα που… δεν πρέπει να κάνουν οι νέοι!

  Όπως λέει ο ίδιος ο «Greek Freak» στο βίντεο, είχε πει στον Στέρλινγκ να μην καρφώσει στο πρόσωπο που συμπαίκτη του και… παλιού των Μπακς Τον Μέικερ. Εκείνος δεν τον άκουσε και έτσι ο Γιάννης μαζί με τον Μίντλετον τον έκαναν να πληρώσει τις συνέπειες, γεμίζοντας το αυτοκίνητο του με ποπ-κορν!

  «Του είπα ότι δεν μπορεί να καρφώνει έτσι στο πρόσωπο του Τον. Υπάρχει κάτι που λέγεται κάρμα και θα τον ακολουθήσει», λέει αρχικά ο Γιάννης, ενώ στη συνέχεια λέει προς τον rookie: «Αυτά παθαίνεις όταν δεν κάνεις αυτά που πρέπει να κάνουν οι rookies. Θέλω πετσέτες στην θέση μου έπειτα από κάθε παιχνίδι!»

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk