• Αναζήτηση
 • Ξεπούλησε σε 20 λεπτά το βιβλίο για τον Τραμπ

  Τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει το βιβλίο του Μάικλ Γουλφ « Fire and Fury: Inside the Trump White House» σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί ένας βιβλιοπώλης στην Ουάσινγκτον, επωφελούμενος και από την απόφαση του συγγραφέα να κυκλοφορήσει το βιβλίο 4 μέρες νωρίτερα του προγραμματισμένου. Το βιβλιοπωλείο ανακοίνωσε λοιπόν πως θα ξεκινήσει την πώληση του βιβλίου, το οποίο αποκαλύπτει με... πιπεράτες λεπτομέρειες τη ζωή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα στον Λευκό Οίκο, από τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να γίνει πανικός.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει το βιβλίο του Μάικλ Γουλφ « Fire and Fury: Inside the Trump White House» σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί ένας βιβλιοπώλης στην Ουάσινγκτον, επωφελούμενος και από την απόφαση του συγγραφέα να κυκλοφορήσει το βιβλίο 4 μέρες νωρίτερα του προγραμματισμένου.

  Το βιβλιοπωλείο ανακοίνωσε λοιπόν πως θα ξεκινήσει την πώληση του βιβλίου, το οποίο αποκαλύπτει με… πιπεράτες λεπτομέρειες τη ζωή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα στον Λευκό Οίκο, από τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να γίνει πανικός.

  Μάλιστα ένας δημοσιογράφος του Buzzfeed που βρέθηκε εκεί έγραψε στο Twitter ότι το βιβλίο ξεπούλησε σε 20 λεπτά!

  Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τις ουρές που επικρατούσαν.

  Το βιβλίο αυτό έλαβε μεγάλη προσοχή από τα μίντια και όχι μόνο, αρχικά όταν δημοσιεύτηκαν κάποια αποσπάσματα του που «καίνε» τον Τραμπ, καθώς και μετά τις αντιδράσεις του προέδρου των ΗΠΑ.

  Κόσμος