• Αναζήτηση
 • Μολέδο: Πάω στην Ιντερνασιονάλ

  Ο Ροντρίγο Μολέδο έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής στο Κορωπί και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, αποκάλυψε στους συμπαίκτες του πως έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Βραζιλία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ροντρίγο Μολέδο έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής στο Κορωπί και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, αποκάλυψε στους συμπαίκτες του πως έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Βραζιλία. «Θα γυρίσω στην πατρίδα μου για να παίξω στην Ιντερνασιονάλ» είπε χαρακτηριστικά ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, για τον οποίο έδειξε έντονο ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ.

  Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο έμπειρος στόπερ των πράσινων, έχει υπογράψει προσύμφωνα με την Ιντερνασιονάλ. Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκαναν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας μάλιστα πως εκπρόσωπος της «Ίντερ» έρχεται στην Ελλάδα για να κλείσει μια και καλή το θέμα.

  «Έχουμε υπογράψει προσύμφωνο με τον Μολέδο και δικηγόρος μας ταξιδεύει στην Ελλάδα. Θα ενημερώσουμε τον Παναθηναϊκό για τις εξελίξεις και θέλουμε να ολοκληρώσουμε άμεσα την μεταγραφή. Αν η ελληνική ομάδα δεν δεχθεί την πρόταση μας, τότε θα περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι», δήλωσε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, διοικητικό στέλεχος της Ιντερνασιονάλ. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι το τοπίο με τον Μολέδο θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk