• Αναζήτηση
 • ΠΑΟ: Ο Κουτρουμπής κατέθεσε νέα προσφυγή και ζητεί περισσότερα

  Νέα αρνητική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό την Τρίτη. Ο Γιώργος Κουτρουμπής απέσυρε την προσφυγή που είχε κάνει κατά του Παναθηναϊκού με την οποία αξίωνε 310.000 ευρώ και κατέθεσε νέα με την οποία ζητεί να του καταβληθεί το ποσό των 475.000 ευρώ! Μάλιστα, όπως και στην πρώτη προσφυγή, ο παίκτης ζητεί να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών στους Πράσινους και αφαίρεση βαθμών στην περίπτωση που δεν είναι συνεπείς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέα αρνητική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό την Τρίτη. Ο Γιώργος Κουτρουμπής απέσυρε την προσφυγή που είχε κάνει κατά του Παναθηναϊκού με την οποία αξίωνε 310.000 ευρώ και κατέθεσε νέα με την οποία ζητεί να του καταβληθεί το ποσό των 475.000 ευρώ!

  Μάλιστα, όπως και στην πρώτη προσφυγή, ο παίκτης ζητεί να επιβληθεί
  απαγόρευση μεταγραφών στους Πράσινους και αφαίρεση βαθμών στην περίπτωση
  που δεν είναι συνεπείς.

  Η κίνηση του Κουτρουμπή δείχνει ότι η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τα βρει με τον παίκτη έπεσε στο κενό.

  Τα χρήματα που αξιώνει πλέον αφορούν οφειλόμενα και μπόνους τα οποία δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα.

  Πλέον απομένει να διαπιστωθεί αν οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία πριν την εκδίκαση της προσφυγής και ακόμα αν ο Κουτρουμπής θα είναι σύμφωνος να υπάρξει διακανονισμός ή αν θα αξιώσει όλο το ποσό.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk