• Αναζήτηση
 • Γιασικεβίτσιους: Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα ο Σπανούλης

  Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού. «Είναι απίστευτα τα συναισθήματα για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε συνέχεια χαρακτήρα» είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στον Βασίλης Σπανούλη τόνισε ότι: «Είναι απίστευτος παίκτης. Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού. «Είναι απίστευτα τα συναισθήματα για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε συνέχεια χαρακτήρα. Κάποιες φορές δεν παίζουμε έξυπνο μπάσκετ, αλλά νομίζω πως είμαστε όλοι στην ίδια κατεύθυνση.

  Και αυτό είναι το σημαντικό σε μία ομάδα, να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι υπάρχουν μεγάλοι στόχοι και πρέπει να θυσιαστούν. Τα εύσημα πάνε σε εκείνους. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εφικτό να νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε ένα επιθετικό παιχνίδι και έπρεπε να υπομείνουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα τρίποντα κι ευτυχώς γυρίσαμε το ματς για να πετύχουμε στο τέλος τη νίκη,» δήλωσε ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας.

  Αργότερα, σε ερώτηση σχετικά με τον Βασίλη Σπανούλη, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, απάντησε γελώντας: «Είναι απίστευτος παίκτης. Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk