• Αναζήτηση
 • Ο ΠΑΟ πλήρωσε τη δόση Οκτωβρίου του Χουλτ

  Σε ένδειξη καλής θέλησης, ο Παναθηναϊκός εξόφλησε την δόση Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ κατέθεσε προσφυγή.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε ένδειξη καλής θέλησης, ο Παναθηναϊκός εξόφλησε την δόση Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ κατέθεσε προσφυγή. Η κίνηση αυτή από την πλευρά της ΠΑΕ δεν φαίνεται πως θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα, καθώς κανείς από τη διοίκηση δεν περιμένει ότι ο 27χρονος παίκτης θα αποσύρει την προσφυγή του.

  Παρά την τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή πιστώθηκε το ποσό των 70.000 ευρώ, που αφορά την δόση του Οκτωβρίου.

  Η κίνηση αυτή έγινε ετεροχρονισμένα, καθώς ο Χουλτ είχε ήδη καταθέσει την προσφυγή, κάτι που σημαίνει σε νομικό επίπεδο ότι, εφόσον δεν την αποσύρει, τότε δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα αφότου εκδικαστεί η υπόθεση και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος.

  Εκτός κι αν ο ίδιος μετά από αυτή την ενέργεια της ΠΑΕ κάνει πίσω και αποσύρει την προσφυγή του. Ο Χουλτ, όμως, θέλει να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να πράξει διαφορετικά.


  Ο Χουλτ κατέθεσε προσφυγή

  Ο Νίκλας Χουλτ δεν είχε υπογράψει τον διακανονισμό που είχε προτείνει στους παίκτες η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Σουηδός αμυντικός είχε το δικαίωμα να κάνει προσφυγή ζητώντας να μείνει ελεύθερος. Αυτό ακριβώς έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Σουηδός μπακ, ζητώντας από τους πράσινους το ποσό των 360.000 ευρώ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

  Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο Χουλτ μπορούσε να κάνει προσφυγή εδώ και αρκετό καιρό και προς αυτή την κατεύθυνση ήταν οι πιέσεις που ασκούσε ο μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Νταλίν. Ο Σουηδός μπακ έκανε υπομονή αλλά τελικά κατέθεσε την προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού, ζητώντας να μείνει ελεύθερος.

  Ο Χουλτ έχει προτάσεις στα χέρια του και δεν είναι τυχαίο πως η Άντερλεχτ φέρεται να έχει προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Σουηδό αμυντικό. Επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του αριστερού μπακ των πράσινων.

  Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στο ταμείο του κι αυτό ήταν η βασική επιδίωξη της Άντερλεχτ, η οποία είχε ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του Χουλτ, πως δεν ήθελε να πληρώσει τον Παναθηναϊκό απ’ τη στιγμή που υπήρχε τρόπος να πάρει τον παίκτη ελεύθερο.

  Αθλητισμός