• Αναζήτηση
 • Ευτυχώς που ο Μαραντόνα έγινε ποδοσφαιριστής και όχι… διακοσμητής

  Όταν ακόμα έπαιζε ποδόσφαιρο μας χάριζες τις καλύτερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ της χρόνιας, εφόσον όμως απέχει από την ενεργό δράση εδώ και αρκετά χρόνια, φέτος είπε να κατακτήσει μια διαφορετική... διάκριση: Αυτή του πιο κιτς Χριστουγεννιάτικου δέντρου! Ο λόγος για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Όταν ακόμα έπαιζε ποδόσφαιρο μας χάριζες τις καλύτερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ της χρόνιας, εφόσον όμως απέχει από την ενεργό δράση εδώ και αρκετά χρόνια, φέτος είπε να κατακτήσει μια διαφορετική… διάκριση: Αυτή του πιο κιτς Χριστουγεννιάτικου δέντρου! Ο λόγος για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

  Ο αργεντίνος σούπερ σταρ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα βίντεο στο οποίο εύχεται χρόνια πολλά. Από το βίντεο αυτό όμως κλέβει την παράσταση το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

  Ένα δέντρο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στολισμένο από παιδάκι νηπιαγωγείου ή… την ελληνίδα γιαγιά, μιας και το δέντρο έχει επάνω ένα σωρό από σαβούρες, σαν αυτές που αρνούνται να πετάξουν οι ελληνίδες γιαγιάδες και δεν πρόκειται να παραδεχτούν ότι είναι εκτός μόδας και άχρηστο.

  Το δέντρο είναι άσπρο, πολύχρωμα (άσχημα) στολίδια και κάθε λογής και άπειρα φωτάκια.

  Σίγουρα αν το δέντρο είχε φωνή θα το ακούγατε στο πίσω μέρος να ουρλιάζει από τη φρίκη του!

  Αθλητισμός