• Αναζήτηση
 • Στέλνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «All Star Game»

  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρα τους. Κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος, η δημοτικότητα του χτυπάει «ταβάνι», ενώ έχει πάρει τους Μπακς από το «χέρι» και τους έχει στην 5η θέση της Ανατολής. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι φέτος θα βρίσκεται στο «All star game» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το... σιγουρέψουμε ψηφίζοντας τον «Greek Freak» στην ψηφοφορία του NBA, η οποία ξεκίνησε εχθές, Πέμπτη, και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρα τους. Κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος, η δημοτικότητα του χτυπάει «ταβάνι», ενώ έχει πάρει τους Μπακς από το «χέρι» και τους έχει στην 5η θέση της Ανατολής. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι φέτος θα βρίσκεται στο «All star game» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

  Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το… σιγουρέψουμε ψηφίζοντας τον «Greek Freak» στην ψηφοφορία του NBA, η οποία ξεκίνησε εχθές, Πέμπτη, και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

  Οι τρόποι ψηφοφορίας είναι μέσω της εφαρμογής που διαθέτει το NBA, καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πατώντας εδώ, ενώ από την ημέρα των Χριστουγέννων στο… παιχνίδι μπαίνουν και τα Social Media.

  Μέσω Facebook και Twitter απλά γράφουμε το επίθετο του παίκτη που θέλουμε και στην συνέχεια βάζουμε #NBAVOTE. Κάθε λογαριασμός μπορεί να δώσει μέχρι και 10 διαφορετικές ψήφους κάθε 24 ώρες.

  Βέβαια ψηφοφορία για All Star Game χωρίς καινοτομία δεν γίνεται. Έτσι και φέτος η κα;ινοτομία που εισαγάγει η Λίγκα είναι ότι 31 Δεκεμβρίου και 4, 11, 12 και 15 Ιανουαρίου κάθε ψήφος μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας θα μετράει διπλά!

  Οι τρόποι για ψηφίσουμε είναι απλοί, αρχικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του NBA πατώντας εδώ, μπορείτε να ψηφίζετε μια φορά κάθε 24 ώρες για 38 ακόμα μέρες.

  Μαζί λοιπόν μπορούμε να στείλουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «All Star Game», άλλωστε με τόσα ρεκόρ που σπάει η Ελλάδα φέτος στο ΝΒΑ, μήπως ήρθε η ώρα για τον πρώτο Έλληνα στο «main event» του «all star Weekend»;

  Αθλητισμός