• Αναζήτηση
 • Τουρκία: Εισαγγελέας ζητά 4ετή φυλάκιση του Καντέρ για προσβολή του Ερντογάν

  Τη φυλάκιση του σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, Ενές Καντέρ, για διάστημα ως και τέσσερα χρόνια ζήτησε Τούρκος Εισαγγελέας, με την κατηγορία της προσβολής προς το πρόσωπο του Προέδρου της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο 25χρονος παίκτης έχει εκφραστεί πολλές υπέρ του αυτοεξόριστου Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν κατηγορεί ως υποκινητή του αποτυχημένου πραξικοπήματος εναντίον του, το 2016.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη φυλάκιση του σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, Ενές Καντέρ, για διάστημα ως και τέσσερα χρόνια ζήτησε Τούρκος Εισαγγελέας, με την κατηγορία της προσβολής προς το πρόσωπο του Προέδρου της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο 25χρονος παίκτης έχει  εκφραστεί πολλές υπέρ του αυτοεξόριστου  Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν κατηγορεί ως υποκινητή του αποτυχημένου πραξικοπήματος εναντίον του, το 2016.

  Οι τουρκικές αρχές ανακάλεσαν μέσα στη χρονιά το διαβατήριο του Καντέρ, χαρακτηρίζοντάς τον φυγά. Ο παίκτης έχει φυσικά πράσινη κάρτα εργασίας για τις ΗΠΑ, αλλά είχε πρόβλημα όταν βρέθηκε στη Ρουμανία τον περασμένο Μάιο, όπου κρατήθηκε λόγω του άκυρου διαβατηρίου του. Μετά την περιπέτειά του εκείνη, ο Τούρκος σέντερ είχε δώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία χαρακτήριζε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «Χίτλερ του αιώνα μας».

  «Εχω πει λιγότερα απ΄όσα αυτός ο άτιμος αξίζει. Προσθέστε μου άλλα τέσσερα χρόνια», ήταν η αντίδραση του Ενές Καντέρ, μέσω twitter, όταν πληροφορήθηκε την πρόταση του εισαγγελέα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk