• Αναζήτηση
 • Ν. Καραγιάννης: 1000 ασπρόμαυρες ματιές στην Αθήνα

  Ο Νικήτας Καραγιάννης φωτογραφίζει την Αθήνα και μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι στην άγρια, μοναχική και ασπρόμαυρη ζωή των δρόμων της.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ο Νικήτας Καραγιάννης φωτογραφίζει την Αθήνα και μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι στην άγρια, μοναχική και ασπρόμαυρη ζωή των δρόμων της.
  Κάθε φωτογραφία του αφηγείται και μια μικρή ιστορία και ως γνωστόν κάθε φωτογραφία «1000 Λέξεις». Αυτός είναι και ο τίτλος της έκθεσης που ξεκινάει αύριο 19 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο ΔΕΝΤΡΟ στην πλατεία Αβησσυνίας, Αγ. Φιλίππου 7 Μοναστηράκι.
  Ο Νικήτας Καραγιάννης σαν δημοσιογράφος έχει καλύψει ρεπορτάζ στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ΗΠΑ, Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία, Τσεχία, Τουρκία), «ντύνοντας» πολύ συχνά ο ίδιος φωτογραφικά τα θέματά του. Επίσης έχει εκθέσει τους πίνακες ζωγραφικής του στην Ελλάδα, στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες.
  Η φωτογραφία δρόμου είναι κάτι που αγαπά πολύ και τα τελευταία δέκα χρόνια απαθανατίζει την καθημερινότητα στους δρόμους της Αθήνας. Η έκθεση είναι η δική του ματιά απέναντι στις μικρές καθημερινές στιγμές μιας πόλης που όσο κι αν ζει την μεγάλη κρίση έχει ακόμα να δώσει αναλαμπές ομορφιάς και ελπίδας.
  Στην έκθεση παρουσιάζεται για πρώτη φορά υλικό από τα αρχεία του.
  Το Video Art που προβάλλεται είναι του γνωστού σκηνοθέτη Νίκου Σούλη, ενώ η επιμέλεια ανήκει στην Black Block Productions.
  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk