• Αναζήτηση
 • Θεοδωρόπουλος: Δεν υπάρχει μαγική λύση για τον Παναθηναϊκό

  Χωρίς καμία απολύτως διάθεση να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους, μετά τη συνάντησή του με τους παλαιμάχους του συλλόγου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Χωρίς καμία απολύτως διάθεση να δημιουργήσει
  ψευδαισθήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Σπύρος
  Θεοδωρόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους, μετά τη συνάντησή του με τους παλαιμάχους του συλλόγου.

  Για περίπου 3 ώρες ο Mr Chikita ανέλυσε τις απόψεις του στους παρευρισκόμενους για τα βήματα που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα, επισημαίνοντας προς τους εκπροσώπους του Τύπου ότι δεν υπάρχει μαγική λύση για το σύλλογο.

  «Κατά τη γνώμη μου δόθηκε υπερβολική σημασία στη σημερινή συνάντηση. Αυτό που κάναμε ήταν μία ανταλλαγή απόψεων με φίλους και παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Έως εκεί. Δεν θα έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος και να είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι για το θέμα», είπε αρχικά ο επιφανής επιχειρηματίας και πρόσθεσε:

  «Στον κόσμο δεν θα πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες. Να μη νομίζει ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια κουβέντα για να συζητήσουμε τα προβλήματα της ομάδας» αρκέστηκε να πει κι αποχώρησε από το ξενοδοχείο όπου διεξήχθη η συνάντηση. Από τα όσα έγιναν γνωστά, σε περίπου 10 ημέρες θα ακολουθήσει κι άλλο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

  Η θέση των παλαιμάχων

  Ιδιαίτερα αισιόδοξος, σε σχέση με τον κ. Θεοδωρόπουλο εμφανίστηκε για το αύριο του συλλόγου ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής άλλων τριών επιχειρηματιών στο πλάνο που έχει θέσει ο Mr Chipita, μεταξύ ο Κύπριος, Ανδρέας Γαβριηλίδης.

  «Υπάρχει ένας ακόμα μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο, ονόματι Ανδρέας Γαβριηλίδης, που θα μπει στο παιχνίδι μαζί με άλλους τρεις επιχειρηματίες. Υπάρχει ένα πλάνο που θα συζητηθεί ξανά στις επόμενες δέκα μέρες που κύριο άξονά του έχει τον κόσμο του Παναθηναϊκού», τόνισε ο Αντώνης Αντωνιάδης και συνέχισε:

  «Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη, ενώ ο Σεϊταρίδης μου έκανε παράπονα που δεν τον ενημέρωσα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είναι κι αυτός μαζί μας. Πρόκειται για ένα πλάνο που δεν θα επιτρέψει να πέσει ο Παναθηναϊκός στα βράχια. Δεν αποκλείεται στη συνέχεια να γίνει και μόνιμο», συμπλήρωσε.

  Λακωνικός ήταν στην τοποθέτησή του ο Μίμης Δομάζος: «Έγινε το πρώτο ραντεβού, θα γίνει κι ένα δεύτερο πιο διευρυμένο…», ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου διευκρίνισε ότι από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν οι Σεϊταρίδης και Μπασινάς.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk