• Αναζήτηση
 • Έφτασε η ώρα του Mr Chipita στον Παναθηναϊκό

  Την ώρα που κανείς δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να «σωθεί» ο Παναθηναϊκός, ένας από τους «αφανείς ήρωες» της μετα-Βαρδινογιάννη εποχής, αποφάσισε να βγει μπροστά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ώρα που κανείς δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να «σωθεί» ο Παναθηναϊκός, ένας από τους «αφανείς ήρωες» της μετα-Βαρδινογιάννη εποχής, αποφάσισε να βγει μπροστά.

  Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, πιο γνωστός ως Mr Chipita, είναι από τους ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει πολύ σημαντικά ποσά την τελευταία 4ετία, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μην αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα, παρόμοια με αυτά που εδώ και μερικούς μήνες απειλούν να τον «ρίξουν στο γκρεμό».

  Δίχως να επιζητά την προβολή και την δημοσιότητα ο επιφανής επιχειρηματίας αποφάσισε να βγει μπροστά προκειμένου να βρεθεί η λύση και ο σύλλογος να βγάλει την χρονιά χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Το πώς θα γίνει αυτό το γνωρίζει μόνο ο ίδιος… Το πλάνο του θα το ανακοινώσει στη συνάντηση που θα έχει με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων (ίσως κι εντός της ημέρας), ενώ δεν αποκλείεται να κάνει (ή, να το έχει πράξει ήδη) επαφές και με άλλους σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες που αγαπούν τον Παναθηναϊκό.

  Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος έχει βάλει αρκετά χρήματα επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου, με τον ίδιο να μην επιθυμεί να βγαίνει το όνομά του στη δημοσιότητα. Οι περιστάσεις, όμως, απαιτούν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να αλλάξει στάση…

  Ο Mr Chipita έχει χρηματοδοτήσει τον σύλλογο, είτε μέσω χορηγιών, είτε μέσω συμμετοχής του στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, είτε ακόμα και με έμμεσο τρόπο, στεγάζοντας τα γραφεία της ΠΑΕ στην έδρα της Chipita στο Μαρούσι έναντι ενός πολύ μικρού αντιτίμου.

  Από τα έχουν διαρρεύσει τα τελευταία χρόνια βάζει πάνω από 1 εκ. ευρώ ετησίως, ποσό άκρως σημαντικό εάν αναλογιστεί κανείς τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

  Θεωρείται ως ένας από τους κύριους υπεύθυνους της υπέρβασης του μπάτζετ της ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2015. Ο ίδιος παρακολουθεί συχνά πυκνά κι εφόσον του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τις αναμετρήσεις των «πρασίνων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», διατηρώντας άριστες σχέσεις με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

  Όσοι των γνωρίζουν και ταυτόχρονα έχουν γνώση της τραγικής κατάστασης που βιώνει το «τριφύλλι» δεν κρύβουν πως είναι από τους ελάχιστους, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, που μπορεί δώσει οικονομική λύση στην ΠΑΕ, τουλάχιστον έως το τέλος της περιόδου.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk