• Αναζήτηση
 • ΠΑΟΚ: Μπαίνουν στο πρόγραμμα οι Κάμπος και Πρίγιοβιτς

  Βάρος στην τακτική και τη φυσική κατάσταση της ομάδας έδωσε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ραζβάν Λουτσέσκου που είδε τον Τζάλμα Κάμπος να ολοκληρώνει το ατομικό του πρόγραμμα΄και από την Πέμπτη αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Βάρος στην τακτική και τη φυσική κατάσταση της ομάδας έδωσε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ραζβάν Λουτσέσκου που είδε τον Τζάλμα Κάμπος να ολοκληρώνει το ατομικό του πρόγραμμα και από την Πέμπτη αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

  Αναφορικά με τον Πρίγιοβιτς, αυτός έκανε ζέσταμα με την ομάδα, και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.Ο Γάλλος Ντοριάν Λεβέκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ουλώδους ιστού του αριστερού τετρακεφάλου (από παλιά θλάση) το οποίο θεωρήθηκε πως ήταν η πηγή των προβλημάτων στην συγκεκριμένη περιοχή. Η επέμβαση έγινε στη Γαλλία, με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να είναι σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον γιατρό του, ώστε να καθοριστεί το πλάνο αποθεραπείας.

  Κατά τα άλλα ο Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ προληπτικά γυμνάστηκαν μόνοι τους οι Πούγγουρας και Κάτσε, οι οποίοι ένιωσαν μικροενοχλήσεις σε τετρακέφαλο και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα.

  Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία και ο Γλύκος έχει ξεκινήσει να εντάσσει κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων στο πρόγραμμά του. 

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk