• Αναζήτηση
 • Αρχισαν οι πληρωμές από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

  Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε υποσχεθεί στους παίκτες πως από Δευτέρα θα έβλεπαν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όπως κι έγινε. Άρχισε λοιπόν η διαδικασία καταβολής του 40% των οφειλομένων στους «πράσινους» και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν δοθεί τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει η ΠΑΕ, δηλαδή 500.000 ευρώ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε υποσχεθεί στους παίκτες πως από Δευτέρα θα έβλεπαν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όπως κι έγινε.

  Άρχισε λοιπόν η ξεκίνησε η διαδικασία καταβολής του 40% των οφειλομένων στους «πράσινους» και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν δοθεί τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει η ΠΑΕ, δηλαδή 500.000 ευρώ.

  Όσοι παίκτες πάντως δεν έχουν υπογράψει τον σχετικό διακανονισμό μπορούν να κάνουν προσφυγή, με το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή να εστιάζει στον Νίκλας Χουλτ. Μέχρι στιγμής πάντως ο Σουηδός αμυντικός δεν έχει καταθέσει προσφυγή.

  Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του πως αύριο θα έχουν προπόνηση και όχι ρεπό.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk