• Αναζήτηση
 • Κύπελλο Ελλάδος: «Πεντάρα» του Παναιτωλικού επί του Εργοτέλη

  Ένα βαθμό ήθελε ο Παναιτωλικός για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όμως πέρασε με τρόπο πανηγυρικό, καθώς την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, νίκησε τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο με 5-0. Από ένα γκολ σημείωσαν οι Γκόμες με σουτ στο 39′, Ρόσα με κεφαλιά στο 65′, Ντίας με σουτ στο 66′, Μάζουρεκ με σουτ στο 74′ και Κλέσιο με πλασέ στο 89′.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένα βαθμό ήθελε ο Παναιτωλικός για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όμως πέρασε με τρόπο πανηγυρικό, καθώς την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, νίκησε τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο με 5-0.
  Από ένα γκολ σημείωσαν οι Γκόμες με σουτ στο 39′,  Ρόσα με κεφαλιά στο 65′,  Ντίας με σουτ στο 66′, Μάζουρεκ με σουτ στο 74′ και  Κλέσιο με πλασέ στο 89′.

  Η ομάδα του Αγρινίου προκρίθηκε ως 2η από τον 6ο όμιλο, πίσω από την Ξάνθη, ενώ ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την παρουσία του χωρίς βαθμό.

  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Μπουρσελής, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Εντιαγέ (59? Έφορντ), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης (66? Κυριακίδης), Κυριαλάνης, Δουλγεράκης.

  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίκες, Χαντάκιας (55? Μιχάι), Τσοκάνης, Μύγας, Μπεχεράνο (70? Ρότσα), Γκόμες, Μοράρ (60? Μάζουρεκ), Ρόσα, Ντίαζ, Μπακούι.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk