• Αναζήτηση
 • Συμφώνησαν για νέο διακανονισμό ΠΑΟ και Τελάντερ

  Οι εκτιμήσεις επαληθεύτηκαν και οι Παναθηναϊκός-Τελάντερ, βρήκαν προσωρινή λύση στο θέμα των χρημάτων που οφείλονται στον πρώην παίκτη των «πρασίνων». Μετά το ραντεβού που έγινε με τον δικηγόρο του Δανού κεντρικού αμυντικού, συμφωνήθηκε νέος διακανονισμός στον τρόπο που θα πάρει τα χρήματά του κι έτσι ο ποδοσφαιριστής θα αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει εις βάρος της ΠΑΕ (η εκδίκασή της ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης, 29/11, στις 15:00).

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι εκτιμήσεις επαληθεύτηκαν και οι Παναθηναϊκός-Τελάντερ, βρήκαν προσωρινή λύση στο θέμα των χρημάτων που οφείλονται στον πρώην παίκτη των «πρασίνων».

  Μετά το ραντεβού που έγινε με τον δικηγόρο του Δανού κεντρικού αμυντικού, συμφωνήθηκε νέος διακανονισμός στον τρόπο που θα πάρει τα χρήματά του κι έτσι ο ποδοσφαιριστής θα αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει εις βάρος της ΠΑΕ (η εκδίκασή της ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης, 29/11, στις 15:00).

  Με τον τρόπο αυτό, η διοίκηση κατάφερε να «κερδίσει» λίγο χρόνο ακόμη και το κυριότερο να αποφευχθεί ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών που «απειλούσε» την ομάδα σε περίπτωση που εκδικαζόταν η προσφυγή.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk