• Αναζήτηση
 • Έφερε πρόταση στον ΠΑΟ για Μολέδο

  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ατζέντης του παίκτη έφτασε σήμερα στη χώρα μας, για να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ροντρίγκο Μολέδο αναμένεται ν’ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου οι «πράσινοι» ν’ αποκομίσουν οικονομικό όφελος από την παραχώρηση του παίκτη. Το συμβόλαιο του 30χρονου κεντρικού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ατζέντης του παίκτη έφτασε σήμερα στη χώρα μας, για να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

  Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο μάνατζερ του λατινοαμερικάνου μπακ θα καταθέσει στους «πράσινους» πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το όνομα του συλλόγου που ενδιαφέρεται για τον Μολέδο.

  Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού είχε δείξει το προηγούμενο διάστημα η Ιντερνασιονάλ, αλλά κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενος «εμπλοκής» κι άλλης ομάδας.

  Όλα πάντως δείχνουν ότι ο Μολέδο θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το ερώτημα είναι πόσα χρήματα θα βάλουν οι «πράσινοι» στα ταμεία τους από την πώληση του παίκτη.

  Αθλητισμός