• Αναζήτηση
 • Super League – ΠΑΟΚ: Κατσάδα του Λουτσέσκου στους παίκτες

  Με 45λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε η προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ την Τρίτη, λόγω της ομιλίας που έκανε προς αυτούς ο προπονητής τους Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές και μεταξύ άλλων έκανε υποδείξεις και συστάσεις.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με 45λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε η προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ την Τρίτη, λόγω της ομιλίας που έκανε προς αυτούς ο προπονητής τους Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές και μεταξύ άλλων έκανε υποδείξεις και συστάσεις, λέγοντας:

  «Πρέπει όλοι να αντιληφθείτε ότι από τη δική μας δουλειά εξαρτάται η καθημερινότητα των φιλάθλων, των 50 ανθρώπων στην ομάδα που δουλεύουν σκληρά για να τα έχουμε όλα και του ιδιοκτήτη.

  Θα σας προστατεύω πάντα και θα αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες για τα αποτελέσματα, αλλά ήρθε η ώρα με ειλικρίνεια να αναλάβετε όλοι υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στον σύλλογο και τους ανθρώπους του.

  Η ποιότητά μας είναι τεράστια και την δείχνουμε στην Τούμπα. Είστε άντρες, δείξτε το και στα εκτός, μη φοβάστε τις πρωτοβουλίες. Πάμε να πάρουμε αυτά που αξίζουμε, πρέπει ο ένας να καλύπτει την πλάτη του άλλου και όλους μαζί να σας καλύπτω εγώ. Ήρθε η ώρα να γίνουμε το πιο δεμένο γκρουπ»

  Στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση και μετά ένα προγραμματισμένο γεύμα του προπονητή με τους αρχηγούς.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk