• Αναζήτηση
 • PES Activists Greece: Ζητούν κοινή εκδήλωση για τη νέα γενιά

  Την διοργάνωση από κοινού με όλες τις οργανώσεις των νέων που αυτοτοποθετούνται στον χώρο της Κεντροαριστεράς

  Την διοργάνωση από κοινού με όλες τις οργανώσεις των νέων που αυτοτοποθετούνται στον χώρο της Κεντροαριστεράς μιας εκδήλωσης κατά την οποία οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν την νέα γενιά, προτείνουν οι PES Activists Greece.

  Με επιστολή τους προς τους υποψηφίους οι συντονιστές των PES Activists Greece, Θοδωρής Δουλουμπέκης και Αλέξανδρος Καρύδης προτείνουν «η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές – σε ημέρα που θα εξυπηρετεί καλύτερα το πρόγραμμα όλων – και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους Προέδρους να απαντήσουν έκαστος/η σε μια ερώτηση ενός νέου, εντός 8 λεπτών, μιλώντας για τα μεγάλα διακυβεύματα της γενιάς μας»

  Όπως επισημαίνουν «ο ρόλος των νέων ανθρώπων σε αυτές τις εκλογές και στην οικοδόμηση του νέου κοινού μας σπιτιού και οράματος πρέπει να είναι κομβικός. Η νέα γενιά της Παράταξης, που έχει υποφέρει όσο καμία άλλη από την κρίση, μπορεί να πάρει το παιχνίδι στα χέρια της. Η μαζική συμμετοχή των νέων θα δώσει φτερά στη δυναμική μας. Στόχος είναι χιλιάδες νέοι να συμμετάσχουν ενεργά και να στήσουν κάλπες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε κάθε μεγάλη πόλη της Ευρώπης».

  Στην επιστολή τονίζεται ότι « παρουσία όλων των υποψηφίων σε μια εκδήλωση για τη νέα γενιά και ένα κάλεσμα για συστράτευση και συμμετοχή είναι ο συμβολισμός που έχουμε ανάγκη. Θα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι πορευόμαστε με ενότητα, συντροφικότητα και ομοψυχία. Παράλληλα, η ενεργός συμμετοχή μας στη διαδικασία με την υποβολή ερωτήσεων (ενδεικτικά μπορεί να είναι ένας εκπρόσωπος από κάθε οργάνωση) θα δώσει διαδραστικότητα στην εκδήλωση και θα συμβολίσει ότι για τις προοδευτικές δυνάμεις οι νέοι δεν είναι απλοί παρατηρητές, αλλά συνδιαμορφωτές της Ελλάδας που θέλουμε».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk