• Αναζήτηση
 • Βόλεϊ Γυναικών: Αποχωρεί από το βόλεϊ στα 24 η Σοφία Κοσμά

  Η Σοφία Κοσμά αποσύρεται από το βόλεϊ σε ηλικία μόλις 24 ετών, όπως γνωστοποίησε η ίδια με γραπτή δήλωση προς την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. «Αξιότιμοι κύριοι, σας ενημερώνω για την οριστική και αμετάκλητη απόφασή μου να αποσυρθώ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στο χώρο του βόλεϊ. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή της ΑΕΚ για την κατανόηση και σεβασμό στην απόφασή μου και εύχομαι να πραγματοποιηθεί κάθε στόχος της ομάδας», ανέφερε στη δήλωσή της η διεθνής αθλήτρια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Σοφία Κοσμά αποσύρεται από το βόλεϊ σε ηλικία μόλις 24 ετών, όπως γνωστοποίησε η ίδια με γραπτή δήλωση προς την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

  «Αξιότιμοι κύριοι, σας ενημερώνω για την οριστική και αμετάκλητη απόφασή μου να αποσυρθώ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στο χώρο του βόλεϊ. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή της ΑΕΚ για την κατανόηση και σεβασμό στην απόφασή μου και εύχομαι να πραγματοποιηθεί κάθε στόχος της ομάδας», ανέφερε στη δήλωσή της η διεθνής αθλήτρια.

  Από την πλευρά της, η Ένωση ευχήθηκε στην Κοσμά «καλή συνέχεια και καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξει να κάνει».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk