• Αναζήτηση
 • Οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα για Βλαχοδήμο

  Για οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπενφίκα για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κάνει λόγο η πορτογαλική «O’Jogo». Οι Ίβηρες αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για τον 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τον ερχόμενο Ιανουάριο θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, έναντι του ποσού των 2 εκ. ευρώ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπενφίκα για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κάνει λόγο η πορτογαλική «O’Jogo».

  Οι Ίβηρες αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για τον 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τον ερχόμενο Ιανουάριο θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, έναντι του ποσού των 2 εκ. ευρώ.

  Ο νεαρός γκολκίπερ έφτασε… μία ανάσα από το να ενταχθεί στο δυναμικό των «Λουζιτανών» την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή.

  Οι «αετοί» της Λισαβόνας, όμως, δεν έπαψαν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκαν αισίως, όπως αναφέρει η «O’Jogo».

  Από τον Παναθηναϊκό δεν διαψεύδουν ότι υπάρχουν επαφές, αλλά δεν επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του πορτογαλικού μέσου, σύμφωνα με το οποίο ο Βλαχοδήμος έκλεισε στην Μπενφίκα.

  Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk