• Αναζήτηση
 • Αγωγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δημ. Γιαννακόπουλου

  Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν αγωγή εις βάρος του διοικητικού ηγέτη του «τριφυλλιού», σχετικά με ένα τηλεοπτικό σποτ που δημοσιοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των τελικών της Α1 μπάσκετ και περιείχε συκοφαντικό μήνυμα εναντίον τους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την απόφασή της να προχωρήσει σε αγωγή εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και διαφημιστικής εταιρείας, για ένα βίντεο που είχε προβληθεί δύο ημέρες πριν τον τέταρτο τελικό της Α1 ανδρών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

  Σύμφωνα με τους «Πειραιώτες», το συγκεκριμένο βίντεο περιείχε συκοφαντικό μήνυμα εναντίων τους.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

  «Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου και της διαφημιστικής του εταιρείας LAB14 DIGITAL MARKETING CREW, για τη δυσφήμιση που υπέστη λόγω του αδρά πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος που προβλήθηκε στον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατά την 06.06.2017, δηλαδή δύο μόλις ημέρες πριν από τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος, και το οποίο συνοδευόταν από τον ακόλουθο κατάφωρα συκοφαντικό, για τη φήμη και τη δημόσια εικόνα μας, σχολιασμό: «Όλη η Ελλάδα είδε πώς αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα. Πώς γίνονται οι αγώνες στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσοι κάνουν ακόμη ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, ιδού οι αποδείξεις. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Μην σκοτώνετε το μπάσκετ».

  Το χρηματικό ποσό που θα επιδικασθεί υπέρ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός για τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα διατεθεί αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk