• Αναζήτηση
 • Μπόγρης: «Στα μέτρα μας η Ρωσία, μας ταιριάζει»

  Τα ψηλά κορμιά της Ρωσίας καθιστούν επιτακτική ανάγκη για πιεστική άμυνα και από τους τρεις σέντερ της εθνικής ομάδας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τα ψηλά κορμιά της Ρωσίας καθιστούν επιτακτική ανάγκη για πιεστική άμυνα και από τους τρεις σέντερ της εθνικής ομάδας, με τον Γιώργο Μπόγρη να παρουσιάζεται αποφασισμένος στη συνέντευξη Τύπου, μία ημέρα πριν τον προημιτελικό, στο Σινάν Ερντέμ.

  «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Ήταν μεγάλη η νίκη σαν αουτσάιντερ απέναντι σε μια ομάδα όπως η Λιθουανία. Η Ρωσία είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας, ταιριάζει σε μας και μπορούμε να την παίξουμε. Έχει κάποιες αδυναμίες και θα πρέπει να μειώσουμε τα πλεονεκτήματά τους, αλλά πλέον η ομάδα έχει μπει σε κλίμα πρωταθλητισμού. Θέλουμε πάρα πολύ να μπούμε μετά από χρόνια στη ζώνη των μεταλλίων,» δήλωσε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού και κατέληξε:

  «Τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ένα πολύ κομβικό το σημείο που η ομάδα άλλαξε το τσιπάκι κι έπαιξε καλό μπάσκετ. Είναι και η σημασία του ματς που παίζει ρόλο. Είμαστε παίκτες που μας δίνει κίνητρο πόσο καλή είναι η αντίπαλη ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο για να αλλάξει το μυαλό μας και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτή η επιτυχία μάς δίνει έξτρα ώθηση για να συνεχίσουμε».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk