Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν υπάρχει γυρισμός στη Μαδρίτη

Παγκόσμια διάσταση έχει λάβει η πληροφορία πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να τα… βροντήξει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας της ιστορίας με τη δίωξη για φοροδιαφυγή που του έχουν ασκήσει οι ισπανικές Αρχές! Έτσι, μετά τα πορτογαλικά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο CR7 είναι έξαλλος και αποφασισμένος να φύγει από τη Ρεάλ, το βράδυ της Παρασκευής ήρθε ένα ακόμη ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας «Marca» που αναφέρει ότι ο Ρονάλντιο επιβεβαίωσε σε συμπαίκτες του ότι φεύγει από τη Ρεάλ και την Ισπανία γενικότερα!

Παγκόσμια διάσταση έχει λάβει η πληροφορία πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να τα… βροντήξει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας της ιστορίας με τη δίωξη για φοροδιαφυγή που του έχουν ασκήσει οι ισπανικές Αρχές!

Έτσι, μετά τα πορτογαλικά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο CR7 είναι έξαλλος και αποφασισμένος να φύγει από τη Ρεάλ, το βράδυ της Παρασκευής ήρθε ένα ακόμη ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας «Marca» που αναφέρει ότι ο Ρονάλντιο επιβεβαίωσε σε συμπαίκτες του ότι φεύγει από τη Ρεάλ και την Ισπανία γενικότερα!

Συγκεκριμένα, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τους συμπαίκτες του στην εθνική Πορτογαλίας, η οποία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο «Confederations Cup» της Ρωσίας, ο Ρονάλντο, φέρεται να τους εκμυστηρεύτηκε πως πρόκειται για οριστική απόφαση!

Ο 32χρονος σούπερ σταρ δηλώνει πλέον αποφασισμένος να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ευρώπης, έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας του στη Μαδρίτη και έχοντας κατακτήσει 3 Champions League!

Η ατάκα του που μεταφέρθηκε από τα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας ήταν η εξής: «Φεύγω από τη Ρεάλ, έχω πάρει την απόφασή μου, δεν υπάρχει πλέον γυρισμός»!

Πλέον, αναμένεται και η επίσημη αντίδραση της Ρεάλ στην υπόθεση, καθώς υπενθυμίζεται πως στον Ρονάλντο ασκήθηκε δίωξη για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος φυσικά έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι έχει «κρύψει» έσοδα, δημοσιοποιώντας μάλιστα τα κέρδη του, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Για την κατηγορία, ο CR7 απειλείται με φυλάκιση από δύο ως επτά χρόνια, αν κριθεί ένοχος!

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk