Ο Κάρι αρνείται να τιμηθεί από τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο Στεφ Κάρι ξεκαθάρισε πως ακόμη και αν οι Γουόριορς αποφασίσουν να πάνε στο Λευκό Οίκο και να τιμηθούν από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, εκείνος δεν θα πάει στην Ουάσινγκτον. Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, αποφάσισαν ομόφωνα να μην επισκεπτούν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, λόγω της δυσαρέσκειας τους προς το πρόσωπο του, αλλά ακόμη και αν αυτό αλλάξει ο Κάρι δεν πρόκειται να πάει στην προεδρική κατοικία.

Ο Στεφ Κάρι ξεκαθάρισε πως ακόμη και αν οι Γουόριορς αποφασίσουν να πάνε στο Λευκό Οίκο και να τιμηθούν από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, εκείνος δεν θα πάει στην Ουάσινγκτον.

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, αποφάσισαν ομόφωνα να μην επισκεπτούν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, λόγω της δυσαρέσκειας τους προς το πρόσωπο του, αλλά ακόμη και αν αυτό αλλάξει ο Κάρι δεν πρόκειται να πάει στην προεδρική κατοικία:

«Το έχω πει και το λέω ξανά: Δεν θα πάω. Εχω τόσες διαφωνίες με την προεδρική πολιτική και τακτική, που θα ήταν λάθος να πάω στην Ουάσινγκτον», τόνισε ο σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ και μαζί του συμφωνούν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας του Οκλαντ.

Να σημειωθεί πως στις ΗΠΑ κάθε χρόνο οι ομάδες που κατακτούν τους τίτλους στα δημοφιλή πρωταθλήματα (ΝΒΑ, NFL, NHL, MLB) συνηθίζεται να γίνονται δεκτοί για μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον εκάστοτε Πρόεδρο.

Την παράδοση αυτή φαίνεται πως ετοιμάζονται να «σπάσουν», οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk