• Αναζήτηση
 • Συμβόλαιο σε επτά παίκτες από τα «σπλάχνα» του ΠΑΟ

  Επαγγελματικά συμβόλαια σε επτά ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του, σύναψε ο Παναθηναϊκός. Οι έξι διακρίθηκαν στην

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επαγγελματικά συμβόλαια σε επτά ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του, σύναψε ο Παναθηναϊκός. Οι έξι διακρίθηκαν στην περσινή περίοδο με την Κ20 του συλλόγου, ενώ ο έβδομος είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που ήταν ο ένας από τους δύο κορυφαίους της Κ17, μαζί με τον αρχηγό Λεωνίδα Καλομοίρη. Επίσης, επεκτάθηκε η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο.

  Οι παίκτες βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψαν τα πρώτα συμβόλαια της καριέρας τους, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου και του διευθυντή ακαδημιών, Τάκη Φύσσα.

  Η ανακοίνωση:

  «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου για επτά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Συλλόγου και μιας επέκτασης συνεργασίας.

  Οι επτά ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό τους είναι οι Χρήστος Ζερβόπουλος, Θανάσης Δημήτρουλας, Κώστας Βαλμάς, Χρήστος Κουντουριώτης, Βαγγέλης Θεοχάρης, Κώστας Αποστολάκης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ενώ επέκταση συνεργασίας κατά ένα χρόνο υπέγραψε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος.

  Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το Σύλλογο.

  Μετά το πέρας της διαδικασίας ο διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας δήλωσε σχετικά: «Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τα δικά του παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον μας. Είναι μια τρομερή επιβράβευση γι’ αυτούς τους επτά νεαρούς ποδοσφαιριστές να υπογράφουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα σήμερα είναι μια σπάνια συγκυρία αφού αυτοί οι ποδοσφαιριστές καλύπτουν χρονικά τρία διαφορετικά έτη γέννησης.

  Πλέον είναι στο χέρι τους να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων. Όσο για τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο πέρασε μια δύσκολη περίοδο με το σοβαρό τραυματισμό του και ο Παναθηναϊκός του δείχνει εμπράκτως ότι στέκεται στο πλευρό του. Επιβραβεύουμε όλη τη στάση του με την επέκταση συνεργασίας».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk