Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός έτοιμος να «ντύσει» το ΙΕΚ Ξυνή στα ερυθρόλευκα

Αίτηση εγγραφής στο μητρώο μελών της ομοσπονδίας χάντμπολ κατέθεσε ο Ολυμπιακός, όπως γνωστοποίησε η ΟΧΕ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον πρωταθλητή της Α1 ανδρών ΙΕΚ Ξυνή Ν.Ι. και αναμένεται να βρεθούν δια… απορροφήσεως απευθείας στη μεγάλη κατηγορία, και μάλιστα να εκκινήσουν ως φαβορί την προσπάθειάς τους στο επόμενο πρωτάθλημα.

Αίτηση εγγραφής στο μητρώο μελών της ομοσπονδίας χάντμπολ κατέθεσε ο Ολυμπιακός, όπως γνωστοποίησε η ΟΧΕ. Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή στην ομοσπονδία, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, κατά την συνεδρίαση της 15ης Μαΐου 2017, αποφάσισε να ενεργοποιήσει το προβλεπόμενο από το ισχύον καταστατικό του Τμήμα Χειροσφαίρισης και προς τούτο ζητάμε την εγγραφή του ως μέλους της Ομοσπονδίας σας, καταθέτοντας τα απαιτούμενα από το Καταστατικό σας δικαιολογητικά».

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον πρωταθλητή της Α1 ανδρών ΙΕΚ Ξυνή Ν.Ι. και αναμένεται να βρεθούν δια… απορροφήσεως απευθείας στη μεγάλη κατηγορία, και μάλιστα να εκκινήσουν ως φαβορί την προσπάθειάς τους στο επόμενο πρωτάθλημα.

Το βασικό «αγκάθι» της υπόθεσης αφορά το γηπεδικό, αφού στην ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά είναι δύσκολο να βρεθεί κλειστό γυμναστήριο κατάλληλο για χάντμπολ, ενώ εξετάζεται το κλειστό του Κορυδαλλού.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk