Επίθεση με πράσινη μπογιά κατά του αντιπάλου του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι

Εικόνες βίντεο δείχνουν τον πολιτικό της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι να δέχεται επίθεση με ένα πράσινο υγρό την ώρα που περπατά σε δρόμο πόλης στη Σιβηρία. Ο ίδιος είπε ότι δεν θα σταματήσει την προεκλογική του εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, ενώ πολλοί υποστηρικτές του έβαψαν τα πρόσωπά τους πράσινα και ανέβασαν φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον Ναβάλνι.

Εικόνες βίντεο δείχνουν τον πολιτικό της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι να δέχεται επίθεση με ένα πράσινο υγρό την ώρα που περπατά σε δρόμο πόλης στη Σιβηρία.

Ο ρώσος πολιτικός ανέβασε το βίντεο στην ιστοσελίδα του μετά το περιστατικό.

Η μπογιά μπορεί να κάνει μέρες για να φύγει από το πρόσωπο κάποιου.

Ο Ναβάλνι, υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, δεν φάνηκε να πτοείται και είπε ότι παρά την ομοιότητά του με τον χαρακτήρα από την Μάσκα, τον Σρεκ, τον Χαλκ ή κάποιον χαρακτήρα από το Άβαταρ, εκείνος θα συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Μάλιστα, πολλοί υποστηρικτές του έβαψαν τα πρόσωπά τους πράσινα και ανέβασαν φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον Ναβάλνι.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος