Χρ.Μαντάς: Θα σεβαστούμε την απόφαση του ΣτΕ

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να μην σεβαστούμε την όποια απόφαση του ΣτΕ. Δεν θέλω να κάνω εκτιμήσεις» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς. Απαντώντας σε ερώτηση τι θα γίνει εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, είπε πως «δε μπορώ να προσδιορίσω τις κινήσεις που θα γίνουν, επειδή αγνοώ εάν θα υπάρξει συνολική απόφαση ή για επί μέρους ζητήματα.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να μην σεβαστούμε την όποια απόφαση του ΣτΕ. Δεν θέλω να κάνω εκτιμήσεις» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς.

Μιλώντας στο ρ/σ «Αθήνα 9.84», ο κ. Μαντάς διαμήνυσε πως «πρέπει να δούμε ψύχραιμα την απόφαση του ΣτΕ και να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις, κάτι που αποτελεί δηλωμένη θέληση και άλλων πολιτικών δυνάμεων πλέον, ώστε να καταλήξουμε στις νόμιμες άδειες και τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου».

«Επί 27 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις δεν κατάφεραν να βάλουν τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο» συνέχισε ο κ. Μαντάς, «ενώ από κυβερνητικής πλευράς και ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η θέληση για ρύθμισή του».

Απαντώντας σε ερώτηση τι θα γίνει εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, είπε πως «δε μπορώ να προσδιορίσω τις κινήσεις που θα γίνουν, επειδή αγνοώ εάν θα υπάρξει συνολική απόφαση ή για επί μέρους ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα δούμε και θα ρυθμίσουμε ανάλογα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk