Σακελλαρίδης: Eίμαστε κοντά σε επίτευξη συμφωνίας πριν τις 5 Ιουνίου

«Eίμαστε κοντά να επιτύχουμε συμφωνία πριν τις 5 Ιουνίου» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Eίμαστε κοντά να επιτύχουμε συμφωνία πριν τις 5 Ιουνίου» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Μιλώντας στoν ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει μία ενιαία συμφωνία ώστε να μην ζητούν οι ευρωπαίοι εταίροι από τα κοινοβούλιά τους να επικυρώνουν συνεχώς συμφωνίες.

Επίσης, υπογράμμισε ότι θα γίνει μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με βάση αναλογιστικές μελέτες, ενώ ανέφερε πως το συνταξιοδοτικό δεν σχετίζεται μόνο με τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, αλλά με συνολικότερα μεσο-μακροπρόθεσμα ζητήματα.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει θέμα με τον υπουργό Οικονομικών, απάντησε πως ο κ. Βαρουφάκης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Ο κ. Σακελλαρίδης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους για περαίωση αδήλωτων εισοδημάτων, αλλά, όπως είπε, «δεν θέλουμε με αυτές τις ρυθμίσεις να αποκρυβούν υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην κυβέρνηση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς η πρόεδρος της Βουλής έχει την άποψή της και δεν εκφεύγει από την κομματική στάση, ούτε καρφώνει, ούτε μέμφεται την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk