Συνεχίζεται ο ιερός πόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Νέο επεισόδιο στον «ιερό» πόλεμο μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αφορμή αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ όπου παρομοιάζεται το περιστέρι που κράτησε στα χέρια την ημέρα των Θεοφανείων ο Αλέξης Τσίπρας με το περιστέρι στο Twitter. Η ΝΔ δια του υποψήφιου ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου Χολέβα κάνει λόγο για ασέβεια του κ. Τσίπρα προς τα ιερά σύμβολα της Ορθοδοξίας και ως ορθόδοξος χριστιανός διαμαρτύρεται για την πράξη αυτή.

Νέο επεισόδιο στον «ιερό» πόλεμο μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αφορμή αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ όπου παρομοιάζεται με το περιστέρι στο Twitter.

Η ΝΔ δια του υποψήφιου ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου Χολέβα κάνει λόγο για ασέβεια του κ. Τσίπρα προς τα ιερά σύμβολα της Ορθοδοξίας και ως ορθόδοξος χριστιανός και ως έλληνας πολίτης διαμαρτύρεται για την πράξη αυτή.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Χολέβας αναφέρεται: «Με δυσάρεστη έκπληξη είδα στο Διαδίκτυο ότι ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του εξομοιώνουν το Άγιο Πνεύμα με το twitter. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στον Πειραιά κατά τον Εορτασμό των Θεοφανείων και του δόθηκε η ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια του το λευκό περιστέρι, το οποίο συμβολίζει το Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος.

» Αλλά ούτε τα προσχήματα δεν είναι ικανός να τηρήσει. Εκμεταλλεύθηκε αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε και την μετέτρεψε σε κομματική αφίσα για να ενημερώσει τους οπαδούς του ότι θα κάνει διάλογο μέσω του twitter, του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτυώσεως. Στην αφίσα αυτή γίνεται μία ασεβεστάτη εξομοίωση του περιστεριού ως συμβόλου του Αγίου Πνεύματος με το σύμβολο του twitter.

» Ως Χριστιανός Ορθόδοξος και ως Έλληνας πολίτης διαμαρτύρομαι γι’ αυτή την πράξη, η οποία καταδεικνύει την έλλειψη ευαισθησίας και σεβασμού του κ. Τσίπρα προς την Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση του λαού μας.

» Σε αντιδιαστολή επισημαίνω με ικανοποίηση τη δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά από τις Φιλιάτες ότι όσο κυβερνά η Νέα Δημοκρατία οι εικόνες του Χριστού και των Αγίων δεν θα αποκαθηλωθούν από τα Νοσοκομεία, τα Σχολεία και τους άλλους δημοσίους χώρους, παρά την επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ.

» Ο λαός μας γνωρίζει καλά αυτό που λησμονεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι η Ελλάδα ελευθερώθηκε το 1821 από αγωνιστές, οι οποίοι είχαν ως σύνθημά τους: ‘Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία’!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk