Τσίπρας: Ο Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει bankrun

Σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου ο Αλ. Τσίπρας μεταξύ άλλων

Σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου ο Αλ. Τσίπρας μεταξύ άλλων τόνισε:

«Κυβέρνηση και τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Προεδρικής εκλογής.

Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν.

Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: «Αποθανέτω η ψύχη μου μετά των αλλοφύλων».

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.

Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου.

Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».

Σταμάτης για Τσίπρα: Υπόλογος που σέρνει τη χώρα σε εκλογές

Συνέχεια στη σκληρή κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η κυβέρνηση με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη να απαντά στον Αλέξη Τσίπρα πως είναι επικίνδυνος και υπόλογος που επιμένει να σύρει τη χώρα σε εκλογές.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας σε έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας και του Επικοινωνιακού Επιτελείου κεπανέλαβε τις καταγγελίες περί επιχειρησης εκφοβισμού των πολιτών και των βουλευτών λέγοντας πως «ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου».

Απαντώντας ο Δημήτρης Σταμάτης σε δήλωσή του ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας «προσπαθεί να αμβλύνει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσαν οι χθεσινές αμετροεπείς και επικίνδυνες δηλώσεις του για ‘ζουρνάδες και χορούς’ και φθάνει στο σημείο να κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ως… επικίνδυνο».

Ο κ. Σταμάτης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «εδώ και 2,5 χρόνια κρατά όρθια τη χώρα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και κόντρα στην υπονομευτική δράση του κ. Τσίπρα, ενώ και τώρα φρόντισε να εξασφαλίσει τη χώρα από οποιοδήποτε πιστωτικό γεγονός, για όσο χρόνο πιθανόν να διαρκέσει η πολιτική περιπέτεια» στην οποία -όπως λέει- έβαλε τη χώρα ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk