Σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς θα υποβληθεί ο Ν. Αναστασιάδης

Σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς πρόκειται να υποβληθεί ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης μετά από συστάσεις των ιατρών του. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πήγε την Τετάρτη το πρωί σε Ιατρικό Κέντρο για μία προγραμματισμένη εξέταση ρουτίνας και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι χρήζει (και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα) επέμβασης στη μιτροειδή βαλβίδα της καρδιάς.

Σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς πρόκειται να υποβληθεί ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης μετά από συστάσεις των ιατρών του.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πήγε την Τετάρτη το πρωί σε Ιατρικό Κέντρο για μία προγραμματισμένη εξέταση ρουτίνας και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι χρήζει (και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα) επέμβασης στη μιτροειδή βαλβίδα της καρδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ο κ. Αναστασιάδης ανέβασε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Βρυξελλών και την Κύπρο εκπροσώπησε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς.
Όπως προβλέπει το κυπριακό Σύνταγμα, χρέη προεδρεύοντος της Κύπρου, όσο διάστημα ο Πρόεδρος βρίσκεται στο χειρουργείο εκτελεί ο Πρόεδρος της Βουλής.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk