• Αναζήτηση
 • Καρατζαφέρης: Δεν παραιτούμαι από την ηγεσία του ΛΑΟΣ

  Δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΛΑΟΣ, μετά τις αποκαλύψεις για δύο off shore, ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ περνά στην «αντεπίθεση» λέγοντας: «Δεν υποχωρώ, δεν υποτάσσομαι, δεν συμβιβάζομαι».

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Παρακαλώ περιμένετε...

  Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΛΑΟΣ, μετά τις αποκαλύψεις για δύο off shore, για τις οποίες ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη

    Στην πρώτη του δήλωση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε ότι ο ίδιος θα κάνει τις επιλογές του, ώστε να διευκολύνει την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια, κάτι που ερμηνεύτηκε ως πρόθεση παραίτησης από την ηγεσία του κόμματος.

    Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο το απέκλεισε με δήλωσή του στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης ο Γ.Καρατζαφέρης.

    «Δεν υποχωρώ, δεν υποτάσσομαι, δεν συμβιβάζομαι. Το όλο θέμα είναι προσωπική μου υπόθεση και δεν αφορά το κόμμα. Αυτό εννοούσα με τη φράση μου στην ανακοίνωση που αφορά την «απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος». Τέλος, τονίζω και κάνω σαφές ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την ηγεσία του κόμματος».

    Πολιτική
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk